Donér din tid - bliv dommer

Vil du være med til at give elever og studerende et skub i den rigtige retning? Så meld dig som dommer og giv feedback og sparring på de unges idéer

På Danish Entrepreneurship Award d. 15. november 2018 har vi en række konkurrencer, hvor elever og studerende skal præsentere deres idéer for dommere, som giver dem feedback og sparring.

 

Som dommer handler det om at give elever og studerende lyst til at arbejde videre med deres idéer. Deltagerne er på forskellige niveauer, både i forhold til alder, uddannelse, og idéudvikling, og for størstedelen af dem, er det første gang de præsentere deres idé for ”et rigtigt menneske”. Det skal du som dommer have stor forståelse for.

 

Meld dig som dommer, hvis du kan sige "Ja" til følgende:

 

  • Vil du dele ud af viden og erfaring og på den måde hjælpe elever og studerende til at få deres idéer sat iværk?
  • Kan du give seriøs sparring til elever og studerende under overskrifterne entreprenørskab, iværksætteri og innovation?
  • Har du erfaring fra enten det private eller offentlige erhvervsliv?

Sidste år havde vi ca. 200 dommere fordelt på Awardens konkurrencer, og vi kan altid bruge erfarne, kompetente folk, så du er velkommen til at sprede budskabet i dit netværk.

 

Foreløbigt program

Kl. 9.15: Dommerbrief

Kl. 10.00: Officiel åbning af Danish Entrepreneurship Award 2018

Kl. 10.30: Bedømmelserne begynder

Kl. 13.00: Bedømmelserne slutter (senest)

Kl. 13.00: Frokost i VIP-loungen og netværk i DIs Netværkslounge

Kl. 14.00: Mulighed for at se finalerne i Awardens konkurrencer, hvor de bedste hold pitcher deres idéer på Foredragsscenerne

Kl. 15.00: Afsluttende Awardshow med præmieoverrækkelse til vinderne i alle dagens konkurrencer

 

DIs Netværkslounge

I år har du mulighed for at netværke med alle de andre Award-dommere i DIs Netværkslounge. Her har du mulighed for at mødes med dem, du kender fra tidligere, men også for at udvide dit netværk og skabe nye kontakter. Du kan også møde repræsentanter fra DI og høre mere om, hvad de kan tilbyde dig i deres medlemsnetværk.

DIs Netværkslounge har åbent hele dagen frem til Awardshowet kl. 15.

 

Det hele foregår i Messe C, Vestre Ringvej 101. 7000 Fredericia.

 

Læs mere om konkurrencerne

Vi har allerflest deltagere fra ungdomsuddannelserne, lidt færre fra grundskolerne og færrest fra de videregående uddannelser, fordelt på de forskellige konkurrencer, som du kan læse mere om her.

 

Med så mange konkurrencer, deltagere og dommere, er det et større puslespil, der skal gå op. Derfor kan vi ikke love, at du kommer til at bedømme det uddannelsesniveau, som du har ønsket - men vi gør, hvad vi kan for at alle er tilfredse.

 

Vil du være med?

Har du lyst til at støtte op om de unge iværksætterspirer, så send os en mail på award@ffe-ye.dk - der er stadig plads til flere dommere, primært hos de yngste deltagere.