DesignTalent

Vil du vinde 10.000 kr. til realisering af dit design? Tag det første skridt og deltag i årets DesignTalent konkurrence på Danish Entrepreneurship Award.

DesignTalent er en konkurrence, der sætter særligt fokus på det store vækstpotentiale, der ligger i dansk design. I konkurrencen vil du blive bedømt på innovation, forretningsmæssig værdi og selvfølgelig design.

 

Hvem?

DesignTalent er for designstuderende og nyuddannede designere, som er blevet færdige med deres uddannelse inden for de seneste to år.

 

Hvordan?

I DesignTalent giver vi 15 nominerede designere mulighed for at præsentere deres design for dommerne. Som deltager i konkurrencen får du rig mulighed for at vise dit design på en professionel og indbydende måde. Du vil i løbet af dagen blive bedømt af erfarne personer fra designbranchen. Dagen afsluttes med udnævnelsen af årets DesignTalent, som får tildelt en præmiesum på 10.000 kr og en stand på FindersKeepers. 

 

Hvis du bliver nomineret som deltager, skal du selv være til stede på dagen, så du kan præsentere dit design for dommerne. Samtidig skal du som minimum have en fysisk prototype af dit design, som du kan udstille i dit tildelte udstillingsområde.

 

Dommerne er: 

 Henrikboe
 • Henrik Boe: Selvstændig industriel designer
  Henrik Boe startede i 2012 sin egen virksomhed og har mange års erfaring med industrielt design og produktdesign. 
 Munter Designtalent 
 • Marie-Louise Munter: Designblogger og kommunikationsrådgiver
  Marie-Louise Munter har en international designblog, www.missdesignsays.com, hvor hun blogger om dansk design. Derudover er hun kommunikationsrådgiver med fokus på branding og har tidligere været pressechef i designbranchen.

 

 • Martin Christensen: Partner hos MOEBE
  Martin er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus og vandt DesignTalent i 2013 med sit design Machvaerk. I dag er han partner hos det skandinaviske designbrand MOEBE.  

 Tina Sund 2014
 • Tina Sund: Designer for b.young
  Tina er uddannet på Designskolen Kolding, hvor hun også har undervist. Hun har tidligere haft sit eget tøjbrand, arbejdet for Zizzi og Ball Group og er i dag designer hos b.young. 

 

 

Ansøgning

Du ansøger ved at udfylde ansøgningsskemaet og sende det til award@ffe-ye.dk sammen med et eller flere billeder af dit design. Deadline er tirsdag d. 24. oktober kl. 12.00.

 

Det er gratis at deltage, men vær opmærksom på, at du selv skal sørge for transport og evt. fragt af dit design.

 

Hvis du er blandt de nominerede, får du tildelt en udstillingsområde på 3x3 m og 10 europaller, som du kan bygge et podie eller et bord op af. Du er også velkommen til selv at tage udstyr med (f.eks. borde eller lignende) til at udstille på.

 

Hvem var med sidste gang?

I 2015 blev 15 designere nomineret til at deltage i DesignTalent. Du kan læse mere om dem her.

 

Vindere gennem tiden

DesignTalent har eksisteret siden 2013, og du kan læse mere om de tidligere vindere her.