Donér din tid - bliv dommer

Vil du være med til at give elever og studerende et skub i den rigtige retning? Så meld dig som frivillig dommer og giv feedback og sparring på de unges idéer

På Danish Entrepreneurship Award har vi en række konkurrencer, hvor elever og studerende skal præsentere deres idéer for dommere, som giver dem feedback og sparring.

 

Som frivillig dommer handler det om at give elever og studerende lyst til at arbejde videre med deres idéer. Deltagerne er på forskellige niveauer, både i forhold til alder, uddannelse, og idéudvikling, og for størstedelen af dem, er det første gang de præsentere deres idé for ”et rigtigt menneske”. Det skal du som frivillig dommer have stor forståelse for.

 

Meld dig som frivillig dommer, hvis du kan sige "Ja" til følgende:

 

  • Vil du dele ud af viden og erfaring og på den måde hjælpe elever og studerende til at få deres idéer sat iværk?
  • Kan du give seriøs sparring til elever og studerende under overskrifterne entreprenørskab, iværksætteri og innovation?
  • Har du erfaring fra enten det private eller offentlige erhvervsliv?

På Awarden har vi brug for ca. 230 frivillige dommere fordelt på fem konkurrencer, og vi kan altid bruge erfarne, kompetente folk, så du er velkommen til at sprede budskabet i dit netværk.

 

Danish Entrepreneurship Award 2020 er torsdag d. 19. november, og det foregår endnu engang i Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia.

 

Læs mere om konkurrencerne

Vi har allerflest deltagere fra ungdomsuddannelserne, lidt færre fra grundskolerne og færrest fra de videregående uddannelser, fordelt på de forskellige konkurrencer, som du kan læse mere om her.

 

Med så mange konkurrencer, deltagere og frivillige dommere, er det et større puslespil, der skal gå op. Derfor kan vi ikke love, at du kommer til at bedømme det uddannelsesniveau, som du ønsker - men vi gør, hvad vi kan for, at alle er tilfredse.

 

Pro bono

Alle oplægsholdere, dommere, rådgivere og udstillere på Danish Entrepreneurship Award arbejder pro bono. De donerer deres tid og hjælper elever og studerende videre med deres idéer ved at dele ud af deres viden og erfaringer.

 

TILMELD DIG HER!