Bedømmelsen

I Da Vinci-konkurrencen har hvert team en stand, hvor de præsenterer deres idé eller produkt for dommerne. Dommerne er erhvervsfolk, der går rundt og bedømmer eleverne og giver dem point. Hvert team får besøg af to dommere, og hvert besøg varer ca. 8-10 minutter, hvor teamet præsenterer deres idé og svarer på spørgsmål fra dommeren.

 

Når alle teams er bedømt, bliver pointene lagt sammen, og Top 5 går videre til finalen.

 

Bedømmelseskriterier

Dommerne skal udfylde et bedømmelsesskema med kriterier, når de bedømmer idéerne. Bedømmelseskriterierne ligger klar til august 2019.

 

Standen

Standen består af to vægge, hvor teamet kan hænge plakater eller skitser op, som præsenterer deres idé. Skal man vise en hjemmeside, powerpoint eller andet på en computer eller tablet, eller har man en prototype med, kan man bestille et højt cafébord til standen. Man må også gerne selv medbringe et bord, hvis man har mulighed for det.

 

Se standmålene her

 

Bord på standen?

Skal teamet have et cafébord, barstole m.m. til standen, kan det bestilles. Underviseren laver en samlet bestilling for alle sine teams, og der betales også samlet via en faktura, der sendes til skolen.

 

Bestillingsskemaet bliver sendt til underviseren efter tilmeldingsdeadline.