DesignTalent

Vil du vinde 10.000 kr. til realisering af dit design? Tag det første skridt og deltag i årets DesignTalent konkurrence på Danish Entrepreneurship Award.

DesignTalent er en konkurrence, der sætter særligt fokus på det store vækstpotentiale, der ligger i dansk design. I konkurrencen vil du blive bedømt på innovation, forretningsmæssig værdi og selvfølgelig design.

 

Hvem?

DesignTalent er for designstuderende og nyuddannede designere, som er blevet færdige med deres uddannelse inden for de seneste to år.

 

Hvor?

DesignTalent er en af konkurrencerne på Danish Entrepreneurship Award d. 21. november 2019 i Fredericia.

 

Hvordan?

I DesignTalent giver vi op til 15 nominerede designere mulighed for at præsentere deres design for dommerne. Som deltager i konkurrencen får du rig mulighed for at vise dit design på en professionel og indbydende måde. Du vil i løbet af dagen blive bedømt af erfarne personer fra designbranchen. Dagen afsluttes med udnævnelsen af årets DesignTalent, som vinder en præmie på 10.000 kr. 

 

Hvis du bliver nomineret som deltager, skal du selv være til stede på dagen, så du kan præsentere dit design for dommerne. Samtidig skal du som minimum have en fysisk prototype af dit design, som du kan udstille i dit tildelte udstillingsområde.

 

Det er gratis at deltage, men vær opmærksom på, at du selv skal sørge for transport og evt. fragt af dit design.

 

Hvis du er blandt de nominerede, får du tildelt en udstillingsområde på 3x3 m og 10 europaller, som du kan bygge et podie eller et bord op af. Du er også velkommen til selv at tage udstyr med (f.eks. borde eller lignende) til at udstille på.

 

Ansøgningfrist er tirsdag d. 29. oktober kl. 12.00. For at ansøge, download ansøgningskema herunder og indsend på mail til AWARD@FFE-YE.DK

 

  • Download ansøgningskema her! 
  • Download invitation her!

 

Vindere gennem tiden

DesignTalent har eksisteret siden 2013, og du kan læse mere om de tidligere vindere her.