Vindere af DesignTalent

Siden 2013 har DesignTalent været en del af Danish Entrepreneurship Award. Her kan du se og læse om de tidligere DesignTalent-vindere. Fælles for vinderne er, at de har formået at lave et design, som er innovativt og gennemtænkt, både i forhold til designets vækstpotentiale på markedet og dets æstetiske udtryk.

DesignTalent 2019: Louise Bitsch

Louise Bitsch vandt i 2019 for sit design Present - en bæredygtig sanseserie til motiverende beskæftigelse for bl.a. demente på plejehjem, produceret af spildtræ fra snedkerier. Louise var, da hun vandt, designstuderende på VIA Design Herning.

DesignTalent 2018: Lise Vester

Lise Vester vandt i 2018 med sit design Pallium - en lydpude mod angst og stress, som via lydterapi skal fremme ro og tryghed blandt urolige patienter. Den innovative pude kan bruges på mange måder, da den er trådløs og let anvendelig. Lydpuden består af skum, som er betrukket med et spritbart plast-stof, mens to stereo højtalere sidder i spænd i skummet, hvor et blødt, vaskbart betræk med lynlås samler designet til én enhed. Lise er uddannet fra VIA Design & Business.

DesignTalent 2017: Ghazaleh Akhavan og Michael Molver Nissen

Ghazaleh Akhavan og Michael Molver Nissen vandt i 2017 med deres ComposTech - et højteknologisk køkkenapparat, der reducerer madspild. Maskinen omdanner madspild til gødning i løbet af mindre end 48 timer, og apparatet har et enkelt og moderne look, så det passer ind i skandinaviske køkkener. Ghazaleh og Michael er begge uddannet på Designskolen i Kolding.

DesignTalent 2015: Emil Lagoni Valbak

Emil Lagoni 2

Emil Lagoni Valbak med sit vinderdesign - en multifuktionel sofa, som passer ind i det moderne byhjem på få kvadratmeter. Emil er uddannet på Kunstakademiet Designskole.

Læs om Emils gæsteblogindlæg om DesignTalent 2015 her.

 

 

DesignTalent 2014: Anker Bak, Ankerspoint

Anker bak 2

Anker Bak med sit vinderdesign.

 

For mig handler det aldrig om produktet, men om hvorfor jeg laver produktet! Jeg bliver ikke en dygtigere designer af at vinde, men jeg får selvtilliden til at kæmpe mod strømmen, og tro på det er det rigtige jeg har gang i. Så derfor, grundet dommerens engagement og det faktum at jeg vandt DesignTalent 2014, og den opmærksomhed det har givet, kæmper og tror jeg på mit design og en ny retning for dansk design

Anker Bak, Ankerspoint, vinder af DesignTalent prisen 2014. Anker er uddannet på TEKO Design & Business.

 

 

DesignTalent 2013: Martin Christensen, Machvaerk

Martin 2013

Martin Christensen med sit vinderdesign 

 

"Min deltagelse i Danish Entrepreneurship Award har givet mig en forståelse af vigtigheden i at kunne omsætte sin idé til et bæredygtigt produkt. Vi, kreative hoveder, skal blive gode til at udnytte det potentiale, der ligger i en god idé og omdanne det til ikke bare noget smukt og funktionel, men også til en god forretning!

Martin D. Christensen, Machvaerk, vinder af DesignTalent prisen 2013. Martin er uddannet på Arkitektskolen Aarhus.