Tilmelding

For at være med i Idékonkurrencen skal underviseren registrere sig og oprette de teams, som skal deltage, og tilmelde dem til konkurrencen. Man må gerne deltage som en-mands-team, men vi opfordrer til at være flere medlemmer i teamet. Der er intet max. på antallet af teammedlemmer. Når teamet er tilmeldt, skal den skriftlige idébeskrivelse af teamets idé indtastes i en formular på ”Min side”.

 

Kategorier på de videregående uddannelser:

Når man tilmelder sig, skal man vælge, hvilke kategori man vil deltage i, ud fra hvad idéen handler om:

 • GreenTech
  - Optimeret ressourceudnyttelse, genbrug og grønne løsninger. Det kan være fokus på muligheder inden for bæredygtig livsstil og forretninger, demografiske udfordringer, urbanisering, nye teknologiske muligheder, produktudvikling, digitalisering, deleøkonomi.

 • Social Entrepreneurship
  - Skabelse af social værdi for individ eller samfund, nationalt eller globalt. Det kan være fokus på samfundsforandrende tiltag, demografiske udfordringer, uddannelsesudvikling, urbanisering, nye teknologiske muligheder og produktudvikling, digitalisering og deleøkonomi.

 • LifeTech
  - Udvikling inden for velfærd, sundhed eller læring. Det kan være fokus på forbedring eller optimering af livs- og sundhedsmæssige udfordringer, nye brugeroplevelser, ny teknologi og produkter, finansiel teknologi, digitalisering og deleøkonomi.

 • Serviceinnovation
  - Udvikling af oplevelses- og brugerdesign. Der kan være fokus på udvikling eller optimering af produkter og servicedesign, oplevelser og events, finansiel teknologi, robotteknologi, digitalisering og deleøkonomi.

 

Deadline for tilmelding og indtastning af skriftlig idébeskrivelse er tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 12.00. Du tilmelder dig her.

 

Hvordan tilmelder man sig?

 

Du finder også en guide til tilmelding her.