Tilmelding

For at være med i Idékonkurrencen skal underviseren registrere sig og oprette de teams, som skal deltage, og tilmelde dem til konkurrencen. Man må gerne deltage som en-mands-team, men vi opfordrer til at være flere medlemmer i teamet. Der er intet max. på antallet af teammedlemmer. Når teamet er tilmeldt, skal den skriftlige idébeskrivelse af teamets idé indtastes i en formular på ”Min side”.

 

Kategorier på de videregående uddannelser:

Når man tilmelder sig, skal man vælge, hvilke kategori man vil deltage i, ud fra hvad idéen handler om:

 • GreenTech
  - Optimeret ressourceudnyttelse, genbrug og grønne løsninger. Det kan være fokus på muligheder inden for bæredygtig livsstil og forretninger, demografiske udfordringer, urbanisering, nye teknologiske muligheder, produktudvikling, digitalisering, deleøkonomi.

 • Social Entrepreneurship
  - Skabelse af social værdi for individ eller samfund, nationalt eller globalt. Det kan være fokus på samfundsforandrende tiltag, demografiske udfordringer, uddannelsesudvikling, urbanisering, nye teknologiske muligheder og produktudvikling, digitalisering og deleøkonomi.

 • LifeTech
  - Udvikling inden for velfærd, sundhed eller læring. Det kan være fokus på forbedring eller optimering af livs- og sundhedsmæssige udfordringer, nye brugeroplevelser, ny teknologi og produkter, finansiel teknologi, digitalisering og deleøkonomi.

 • Serviceinnovation
  - Udvikling af oplevelses- og brugerdesign. Der kan være fokus på udvikling eller optimering af produkter og servicedesign, oplevelser og events, finansiel teknologi, robotteknologi, digitalisering og deleøkonomi.

 

 

Hvordan tilmelder man sig?