22 okt 2018

Får du ikke en bekræftelse..?

Hos nogle deltagere dukker der ikke en mail op med en bekræftelse og et link, når de er blevet oprettet i tilmeldingssystemet. Heldigvis er der hjælp at hente.

Som et trin i tilmeldingen til Idékonkurrencen på Awarden, skal deltagerne oprettes på deres team i tilmeldingssystemet. Desværre oplever vi, at bekræftelsesmailen ikke dukker op i Inbox'en hos alle deltagere - og hvad gør man så?

 

1. Spamfilteret

Tjek spamfilteret - kig efter en mail fra (do not reply) <post@ffe-ye.dk>

 

2. Gensend bekræftelse

Hvis ikke mailen er i spamfilteret, kan underviseren sende en ny bekræftelsesmail - log ind på minside.ffeye.dk, klik på "Redigér" under "Holdliste" og find knappen "Gensend email" nederst på siden.

 

3. Ny teamleder

Det vigtigste er, at teamlederen har fået mailen og bekræftet sin oprettelse - ellers kan teamet nemlig ikke indtaste den skriftlige idébeskrivelse. Hvis mailen efter trin 1 og 2 stadig ikke dukker op hos teamlederen, kan underviseren tildele teamleder-rollen til en anden deltager. Log ind på minside.ffeye.dk, klik på "Redigér" under "Holdliste" og klik i boksen "Leder" ud for en anden teamdeltager.

 

Hvis det af en eller anden årsag slet ikke virker, når du har prøvet de tre trin, så ring til teknisk support på tlf. 36 99 05 06.