Tidligere DesignTalent–deltager lander en millionkontrakt med hollandsk firma

Malte Kidde Skov deltog i DesignTalent i 2015 med sit design Opstalt OP1. To år senere er Opstalt OP1 en del af sortimentet hos Vogel’s – et af verdens største firmaer inden for tv-tilbehør.

”Vil bare sige tak for alt. I var med til at kickstarte min virksomhed OPSTALT”, starter Malte med at skrive i en besked til holdet bag Danish Entrepreneurship Award.

 

I starten af september 2017 blev det offentliggjort, at Malte Kidde Skov har skrevet under på en millionkontrakt med det hollandske firma Vogel’s. Malte var deltager i DesignTalent-konkurrencen i 2015, som afholdes hvert år til Danish Entrepreneurship Award. DesignTalent giver designstuderende og nyuddannede designere mulighed for at vise deres design frem for 7.000 mennesker – heriblandt kompetente erhvervsfolk og dommere inden for designverdenen. Malte deltog i konkurrencen med sit design Opstalt OP1, og det er netop dette design, som nu er at finde blandt produkterne på Vogel’s' hjemmeside.

 

Man behøver ikke at vinde for at få succes
Malte vandt ikke DesignTalent-konkurrencen, men det har ikke stoppet den unge designer, som er uddannet på Arkitektskolen Aarhus.

 

”Det er utroligt at tænke på, at jeg stod der for to år siden uden at vinde, men i dag har en millionkontrakt med verdens største firma inden for tv-tilbehør. Var jeg ikke blevet nomineret til DesignTalent-konkurrencen, havde jeg aldrig lavet produktet i 1:1”, skriver Malte videre.

 

DesignTalent var dermed med til at kickstarte Maltes karriere, og siden da har han haft stor succes. Han var også til stede på den næststørste elektronikmesse i verden, IFA, som blev afholdt i Berlin fra den 1. til 6. september 2017, og også her blev han anerkendt for sit design.

 

”Responsen er helt ude af skala. Vi skal levere til hele verden i år i en størrelse, der får andre store møbeldrenge til at kigge i min retning”, skriver Malte om hans oplevelse på IFA-messen.

 

Læs mere om Maltes partnerskab med Vogel’s her.

 

Danish Entrepreneurship Award bliver afholdt den 16. november 2017 i Fredericia, hvor DesignTalent også vil finde sted. Hvis du vil vide mere om konkurrencen, kan du læse mere her.

 

 

                                                             
                                                            Malte Kidde Skov med sit design, Opstalt OP1, til DesignTalent 2015