Alt det praktiske...

Hvor er det? Er der parkeringspladser? Skal jeg have madpakke med? Få svar på alle de praktiske spørgsmål her.

Tidspunkt

Uge 47 - Torsdag den 21. november 2019 kl. 10-16

 

Messe C

Vestre Ringvej 101   
7000 Fredericia
Tlf.: 75 92 25 66
www.messec.dk

 

Spisning

I Messe C er der mulighed for at spise den medbragte mad eller købe mad i områderne med små caféer og boder. Er man ikke til håndholdt mad, er der også en restaurant i Messe C.

 

Bestil sandwich på forhånd

Du kan bestille en kasse med sandwich og kildevand hos Messe C, så du ikke behøver at tænke på madpakker.

 

Fotografer på arbejde

Vi gør opmærksom på, at vi har professionelle fotografer på arbejde i hele centret hele dagen. Vi forventer, at vise billeder fra dagens begivenheder i markedsføringen efterfølgende. Hvis du (eller din familie) IKKE ønsker, at der bliver vist foto af dig i offentlige medier på eller efter denne dag, skal du/I med det samme selv give udtryk for dette overfor fotografen.

 

Transport

Tog: Der er forbindelse med tog til Fredericia Banegård fra hele landet. Fra banegården er der cirka 2,6 km til messecentret, og det tager cirka 20-25 minutter at gå. 

Bybus: Der kører også bus til Messe C - tjek Rejseplanen.dk for køreplaner

Egen bil: Med bil er det let at komme til med motorvejen og indfaldsvejene efterfølgende.

 

Parkering

Der er 3.500 gratis parkeringspladser, så der er plads til alle.

 

Overnatning

Messe C har indgået specielle aftaler med fire hoteller i Fredericia og Middelfart. Derudover er der mange andre overnatningsmuligheder i Trekantområdet. Find alle oplysninger om overnatning i Trekantområdet her.

 

Alle oplægsholdere, dommere, rådgivere og udstillere på Danish Entrepreneurship Award arbejder pro bono. De donerer deres tid og hjælper elever og studerende videre med deres idéer ved at dele ud af deres viden og erfaringer.