Rådgiver på Danish Entrepreneurship Award

Vil du hjælpe elever og studerende videre med deres idéer, og kan du give seriøs sparring til unge, som brænder for at komme ud i verden med deres projekter?

Hvad kræver det at have en plads i Rådgivningszonen på Danish Entrepreneurship Award?

På Danish Entrepreneurship Award handler det om at give elever og studerende lyst til at arbejde videre med deres idéer. Deltagerne er på forskellige niveauer, både i forhold til alder, uddannelse, og idéudvikling, og for størstedelen af dem er det første gang, de præsenterer deres idé for ”et rigtigt menneske”. Det skal du som rådgiver have stor forståelse for.

 

Din virksomhed eller organisation kan være eksperter inden for salg, markedsføring, netværk, forretningsmodeller, finansiering, budget, fundraising, produktion, teknologi, prototyper og meget, meget mere. Deltagerne kommer med idéer inden for mange forskellige områder, så der er brug for rådgivning inden for mange forskellige fagligheder.

 

I Rådgivningszonen handler det ikke om at sælge, men om at dele ud af faglig viden og erfaring og på den måde hjælpe elever og studerende til at få deres idéer sat iværk. Derfor er det også vigtigt, at I overvejer, hvilke kolleger eller medarbejdere der skal stå på jeres stand. 

 

Så derfor - har du lyst til at møde Danmarks fremtid (og mulige fremtidige medarbejdere) og give seriøs sparring til unge i alderen ca. 13 år og opefter under overskrifterne entreprenørskab, iværksætteri eller innovation, er du måske relevant i Rådgivningszonen på Awarden.

 

"Hvordan taler man med en teenager..?"

Det er ikke alle rådgivere på Danish Entrepreneurship Award, der er vant til at have de unge som målgruppe, så hvordan taler man lige med en teenager..? Hvis du som udgangspunkt er nysgerrig og spørger til, hvad deres idéer handler om, er du godt i gang, men har du brug for input til dialogen med de unge, vi vil meget gerne hjælpe.

 

Er der også noget for underviserne? 

Ja, det er der. Arbejder du med udvikling af undervisningsmaterialer eller -værktøjer, eller er du på en uddannelsesinstitution, hvor I arbejder med entreprenørskab, har vi et inspirationsområde for underviserne - Læringszonen - hvor du kan få en stand og dele din viden fra entreprenørskabsundervisningen, inspirere andre undervisere og udvide dit netværk.

 

Hvad får jeg?

Du får mulighed for at møde en masse unge med mod og handlekraft - unge, som potentielt er dine fremtidige medarbejdere eller kunder, som du via rådgivning og videndeling kan gøre dig lækker over for.

Derudover bliver du eksponeret for vores næsten 7000 deltagere (elever, studerende, undervisere, erhvervsfolk og andre organisationer) på forskellige platforme, både op til Awarden og på selve dagen:

  • Tekst og logo på hjemmesiden
  • Opslag på facebook og Instagram
  • Tekst og logo i det trykte program på dagen
  • Logo på storskærm på dagen
  • Mulighed for at lave en kort video om, hvad deltagerne kan få rådgivning om på din stand. Videoerne bliver lagt på facebook.

Og så er der selvfølgelig også frokost i VIP-loungen sammen med alle de andre rådgivere og dommere, så der er god mulighed for at netværke. 

Sådan helt praktisk får du gulvet gratis – eller sagt på en anden måde, stiller vi et udstillingsområde til rådighed for dig. Hvad dit udstillingsområde skal fyldes op med, bestemmer du selv.

 

Hvad skal jeg selv sørge for?

Skal du bruge borde, stole, lamper, tæpper eller andre ting til dit udstillingsområde, kan du bestille det hos Messe C til favorable Award-priser. Du må også meget gerne tage det med hjemmefra, hvis du har mulighed for det. Skal du bruge strøm på din stand, skal du også huske at bestille det hos Messe C. Når vi kommer hen i november måned, får du en mail fra Messe C med et login til deres bestillingsside.

 

Hvor stort er mit udstillingsområde?

Der skal være plads til alle, så vi arbejder med udstillingsområder fra 3x3 m til 6x6 m. Området vil være markeret på gulvet med tape. 

 

Kontakt

Har du spørgsmål, eller kunne du godt tænke dig at være udstiller på Awarden, så send en mail til projektleder Camilla Ryge Leth på camilla@ffefonden.dk 

 

Alle oplægsholdere, dommere, rådgivere og udstillere på Danish Entrepreneurship Award arbejder pro bono. De donerer deres tid og hjælper elever og studerende videre med deres idéer ved at dele ud af deres viden og erfaringer.