Udstiller på Danish Entrepreneurship Award

Vil du hjælpe elever og studerende videre med deres idéer, og kan du give seriøs sparring til unge inden for entreprenørskab, iværksætteri eller innovation?

Hvad kræver det at blive udstiller på Danish Entrepreneurship Award?

På Danish Entrepreneurship Award handler det om at give elever og studerende lyst til at arbejde videre med deres idéer. Deltagerne er på forskellige niveauer, både i forhold til alder, uddannelse, og idéudvikling, og for størstedelen af dem, er det første gang de præsentere deres idé for ”et rigtigt menneske”. Det skal du som udstiller have stor forståelse for.

 

Som udstiller handler det ikke om at sælge, men om at dele ud af viden og erfaring og på den måde hjælpe elever og studerende til at få deres idéer sat iværk. Derfor er det også vigtigt, at du som udstiller overvejer, hvilke kolleger eller medarbejdere der skal stå på jeres stand.

 

Så derfor - hvis du kan give seriøs sparring til unge i alderen ca. 14 år og opefter under overskrifterne entreprenørskab, iværksætteri eller innovation, er du måske relevant som udstiller på Awarden.

 

Vores venner fra Opfind.nu/Mindset Trainers har lavet en kort video med deres bedste tips til, hvordan man giver rådgivning og sparring til unge, så de får lyst til at arbejde videre med deres idéer.

 

Se videoen her.

 

Arbejder du med udvikling af undervisningsmaterialer eller -værktøjer, eller er du på en uddannelsesinstitution, hvor I arbejder med entreprenørskab, har vi et inspirationsområde for underviserne, hvor du som udstiller kan dele din viden fra entreprenørskabsundervisningen og udvide dit netværk.

 

Hvad får man som udstiller?

Som udstiller på Danish Entrepreneurship Award får du gulvet gratis – eller sagt på en anden måde, stiller vi et udstillingsområde til rådighed for dig. Hvad dit udstillingsområde skal fyldes op med, bestemmer du selv.

 

Hvad skal jeg selv sørge for?

Skal du bruge borde, stole, lamper, tæpper eller andre ting til dit udstillingsområde, kan du bestille det hos Messe C til favorable Award-priser. Du må også meget gerne tage det med hjemmefra, hvis du har mulighed for det. Skal du bruge strøm på din stand, skal du også huske at bestille det hos Messe C. Når vi kommer hen i oktober måned, får du en mail fra Messe C med et login til deres bestillingsside.

 

Hvor stort er mit udstillingsområde?

Der skal være plads til alle, så vi arbejder med udstillingsområder fra 3x3 m til 6x6 m. Området vil være markeret på gulvet med tape.

 

Hvad får jeg ellers..?

Som udstiller får du eksponering på forskellige platforme, både op til Awarden og på selve dagen:

  • Tekst og logo på hjemmesiden
  • Opslag på facebook og Instagram
  • Tekst og logo i det trykte program på dagen
  • Logo på storskærm på dagen
  • Mulighed for at lave en kort video om, hvad deltagerne kan få rådgivning om på din stand. Videoerne bliver lagt på facebook.

Og så er der selvfølgelig også frokost i VIP-loungen. 

 

Kontakt

Har du spørgsmål, eller kunne du godt tænke dig at være udstiller på Awarden, så send en mail til projektleder Camilla Ryge Leth på camilla@ffe-ye.dk

 

Alle oplægsholdere, dommere, rådgivere og udstillere på Danish Entrepreneurship Award arbejder pro bono. De donerer deres tid og hjælper elever og studerende videre med deres idéer ved at dele ud af deres viden og erfaringer.