Tilmelding til Danish Entrepreneurship Award

Alle er velkomne på Danish Entrepreneurship Award - vi vil bare gerne have, at du tilmelder dig.

Alle, der skal være med på Danish Entrepreneurship Award, skal tilmeldes, så uanset om du er elev, studerende, lærer, underviser, udstiller, foredragsholder eller helt almindelig glad gæst, skal du fortælle os, at du kommer.

 

Tilmelding til konkurrencerne

Skal dine elever eller studerende være med i Idékonkurrencen (grundskole, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser), skal du tilmelde dig og dem HER 

 

Skal dine elever være med i Da Vinci (HTX, EUD, EUX og STX), skal du tilmelde dig og dem HER

 

Elever eller studerende, som IKKE er med i konkurrencerne

Har du elever eller studerende, som IKKE skal deltage i konkurrencerne på Award2019, er det her, de skal tilmeldes. Du kan vælge at få dem til at tilmelde sig selv enkeltvist - så vil de få nyhedsmails direkte med info om foredrag, rådgivere og andre aktiviteter på Danish Entrepreneurship Award. Du kan også selv tilmelde dem ved at indtaste det antal elever eller studerende, du har med, men så går de glip af alt den spændende information, vi har til dem. Men HUSK, at det er enten eller, så vi ikke registrerer dem to gange.

 

Tilmeld dig her:

I henhold til Persondataforordningen skal du acceptere, at Fonden for Entreprenørskab har tilladelse til at opbevare og anvende din e-mailadresse til udsendelse af informationer og invitationer af relevant karakter. Fonden for Entreprenørskab videregiver ikke oplysninger til 3. part.